0743.454.933
L-V : 08:30-21:00


Nutritionist Paul Moraru – castigator al premiului de excelenta pentru suplimentul TriOncolinat!

Cine este nutritionistul Paul Moraru ? Probabil ca majoritatea dumneavoastra il cunoasteti pe domnul doctor nutritionist si fizioterapeut  Alex Paul Moraru ca fiind realizatorul emisiunii „Istoria medicinei „ de pe Nasul Tv. Ei bine, acest domn  este castigatorul premiului de excelenta pentru produsul TriOncolinat, un supliment natural cu efecte extraordinare in lupta pe care multi bolnavi de cancer o duc.

Premiul a fost acordat de catre profesorul neurolog Constantin Dumitru Dulcan si academicianul Ovidiu Bojor , in semn de recunostinta pentru beneficiile aduse de acest supliment celor care sufera de diverse boli si afectiuni, dar mai ales celor cu probleme oncologice. Aparitiile TV ale domnului doctor au scopul de a va informa in legatura cu ceea ce trebuie si cum sa mancati, metode de preventie a diverselor boli si afectiuni, metode de detoxifiere si multe altele.

Domnul Paul Moraru sustine atat in emisiunile lui, cat si in munca pe care o depune pe plan stiintific rolul medicinei alternative sau complementare, adica puterea plantelor asupra organismului uman. Oncolinat este produsul care spre deosebire de metodele clasice de tratare a cancerului (chimioterapie, radioterapie sau altele), nu are efecte adverse. Acest supliment ajuta organismul in paralel cu terapia adjiuvanta, protejand impotriva efectelor pe care razele le au asupra organismului.

Aparitiile la TV, la radio si in presa a Trioncolinatului, reprezentata de si Dl. Alex Paul Moraru reprezinta modul de promovare a noului produs, cat si a sfaturilor si conceptiilor despre medicina naturista ale acestuia. In aparatiile sale TV, domnul doctor aduce o multime de argumente si motive pentru care bolnavii de cancer ar trebui sa incerce acest supliment natural, ce nu are efecte adverse, ci doar rezultate pozitive.

Propria sa emisiune este prilejul cel mai bun de a discuta si prezenta suplimentul TriOncolinat, precum si efectele acestuia in comparatie cu alte produse si practici din medicina cu care suntem obisnuiti. Intr-una dintre emisiuni, domnul Paul Moraru  discuta si analizeaza impreuna cu Dr. Catalin Luca despre Trioncolinat si va prezinta toate datele de care aveti nevoie in legatura cu acest supliment. Astfel, doi medici cu vaste cunostinte si experienta  in domeniu, va indeamna sa incercati metodele alternative de tratare si preventie a cancerului.

Premiul adus acestui doctor consta totodata in aprecierea si recunoasterea efectelor produsului de catre medici importanti, precum cei care i-au si inmanat diploma. Asadar, eforturile si munca sa in domeniul medical sunt rasplatite in cadrul unei emisiuni tocmai  pentru ca cei de acasa sa vada care este importanta produsului Trioncolinat si sa realizeze impactul acestuia asupra vietilor omenesti. Asadar, sunteti invitati sa descoperiti totul despre medicina in emisiunile domnului nutritionist Paul Moraru si sa aflati cum puteti avea grija de sanatatea dumneavoastra cu solutii naturale!