0743.454.933
L-V : 08:30-21:00


Nutritionist Paul Moraru

Nutritionist Paul Moraru este specialist in domeniul suplimentelor alimentare, recunoscut pentru inventarea si patentarea unei formule revolutionare, de care putem beneficia prin suplimentul denumit Trioncolinat.

Nutritionist Paul Moraru a obtinut in anul 2014 premiul de excelenta pentru suplimentul Trioncolinat – remediu eficient in lupta impotriva cancerului. Acest premiu certifica rezultatele uimitoare pe care Trioncolinatul le are in tratarea efectelor secundare ale chimioterapiei si radioterapiei, precum si in intarirea sistemului imunitar.  

Specializarea in fitoterapie

Studiul terapiilor alternative in tratarea cancerului este una dintre directiile de baza in activitatea dr. farmacolog si nutritionist Paul Moraru. Fiind o ramura a terapiei naturiste, fitoterapia are la baza plantele si preparatele din plante si este o stiinta practicata din vechi timpuri.

Desi medicina alopata intra in multe randuri in contradictie cu cea naturista, efectele vindecatoare ale plantelor au fost inregistrate si recunoscute, dovedindu-se de multe ori mult mai eficiente pe termen lung. Printre cele mai des intalnite preparate fitoterapeutice se numara: tincturile, decocturile, siropurile si ceaiurile. Spre deosebire de suplimentele sintetice, preparatele fitoterapeutice nu au efecte adverse asupra organismului.

Incidenta cancerului in randul populatiei

Din nefericire, traim intr-o epoca in care populatia, in special cea de peste 50 de ani, este predispusa la aparitia diferitelor forme de cancer. Nici populatia tanara nu este scutita de dezvoltarea tumorilor maligne, fenomen cauzat de stres, poluare si dezechilibre in alimentatie.

Ca urmare, nutritionist Paul Moraru propune acest tratament alternativ, cu Trioncolinat, atat pentru prevenirea cat si pentru tratarea carcinoamelor si neoplasmelor sau a altor tipuri de tumori. Tratamentul cu Trioncolinat poate veni in completarea tratamentelor alopate, cu efect direct asupra formatiunilor maligne. 

Folosirea Trioncolinatului

In conformitate cu ordinul nr. 244/401/2005 privind prelucrarea, procesarea si comercializarea plantelor medicinale si aromatice, Trioncolinatul este produs de Pharma Dacica si apropat cu Lista Suplimentelor Alimentare. Trioncolinat contine peste noua ingrediente naturale comestibile, care au ca scop inducerea mortii celulelor canceroase si prevenirea formarii altora noi.   

Trioncolinatul este un antioxidant bazat pe extracte de plante – polifenoli si avand functii citoprotective. Creat de nutritionist Paul Moraru, este un produs 100% bio care nu are niciun fel de efect advers asupra organismului. Utilizat de multi pacienti ca alternativa in tratarea tumorilor maligne, Trioncolinat intareste sistemul imunitar si diminueaza efectele negative ale citostaticelor. Un flacon de Trioncolinat 90 g contine 60 de capsule. Pretul suplimentului este accesibil si nu constituie o piedica in calea procurarii lui (problema des intalnita mai ales la tratamentele alopate pentru cancer).