0743.454.933
L-V : 08:30-21:00


Paul Moraru si Trioncolinat – aparitie si dezbatere Nasu TV

Nutritionist Paul Moraru este creatorul medicamentului natural Trioncolinat si este si realizatorul emisiunii „ Istoria Medicinei”, in cadrul careia a incercat sa prezinte telespectatorilor acest produs extrem de eficient. Domnul doctor fizioterapeut si nutritionist are mai multe aparitii TV, in care discuta despre diverse teme, precum metode naturale de detoxifiere, protectie si regenerare celulara, preventie si tratare a cancerului si desigur, produsul Trioncolinat si tratamentele naturiste.

Toate sfaturile si prezentarile domnului doctor va ajuta sa intelegeti mai bine rolul plantelor si suplimentelor din plante, argumentele aduse fiind de natura stiintifica. In plus, dezbaterile au loc impreuna cu alti medici care impartasesc experienta comuna in ceea ce priveste medicamentele naturiste. Puteti afla diferentele dintre tratamentele alopate si cele naturiste sau homeopate, precum si avantajele si dezavantajele fiecarei categorii.

Produsul Trioncolinat este prezentat amanuntit in emisiunea „ TriOncolinat - trateaza /previne cancerul”, pe care, daca o veti urmari, veti descoperi cum actioneaza acest produs si care este contribuita pe care acest dr. nutritionist o are. Astfel, acest remediu natural impotriva cancerului contine plante antitumorale , care opresc circulatia la nivelul celulelor canceroase si le distrug, ca mai apoi sa le elimine din organism.

Ce mai puteti afla despre acest produs si despre cel care l-a creat? Nutritionistul Paul Moraru prezinta modul in care a inceput sa conceapa acest produs, precum si multe alte detalii interesante. De asemenea, veti intelege ca produsul Trioncolinat actioneaza asupra intregului organism, indiferent de afectiunea pentru care doriti sa va tratati. In schimb, medicamentele alopate actioneaza doar local si pe moment, ceea ce constituie un mare dezavantaj pentru orice pacient.

Emisiunea prezentata pe postul de televiziune Nasul TV  este prezentarea produsului sub forma de dialog, un dialog bogat in informatii clare si usor de inteles de catre orice persoana care nu detine studii de specialitate. Primiti sfaturi si reomandari cu privire la anumite medicamente care au fost interzise in alte tari, dar recomandate in continuare pacientilor din Romania. Sursa de informare este sigura, domnul Paul Moraru fiind bine documentat asupra studiilor si lucrarilor de specialitate.

Primiti de asemenea exemple de tipuri de cancer ce pot fi tratate cu acest supliment naturist, dar si alte afectiuni. Este important sa urmati recomandarea doctorului pentru ca medicamentul sa aiba efectul dorit. Regimul alimentar este de asemenea obligatoriu pentru ca eficienta tratamentului sa fie maxima si multe alte sfaturi. Asadar, profitati de cunostintele unui specialist important din Romania si aveti grija de sanatatea dumneavoastra cu ajutorul remediilor naturiste!