0743.454.933
L-V : 08:30-21:00


Trioncolinat de la Pharma Dacica

Trioncolinat este un supliment sub forma de capsule, special creat pentru prevenirea afectiunilor tumorale. Trioncolinat este produs de Pharma Dacica si are numeroase beneficii antioxidante si antitumorale, ajutand la intarirea sistemul imunitar.

Compozitia acestui supliment este naturala, mai precis noua ingrediente de ordin vegetal, polifenoli si extracte naturale. Trioncolinat Pharma Dacica poate fi folosit atat ca tratament profilactic, cat si pentru scaderea efectelor radioterapiei si chimioterapiei, fiind in acest caz tratament complementar. Ca urmare, orice medic poate recomanda cu incredere Trioncolinat in tratarea anumitor afectiuni tumorale, iar pacientii pot fi siguri ca vor gasi un aliat de nadejde in lupta cu diferite tipuri de cancer.

Afectiunile in care se recomanda Trioncolinatul sunt numeroase si variate: boli degenerative, diabet, melanom malign sau orice tip de cancer, ciroza, prostata, metastaze produse de cancer, chist ovarian, herpes, hipertensiune, ulcer etc.

Pentru administrarea produsului Trioncolinat nu este necesara prescriptie medicala, el poate fi folosit inclusiv petru pastrarea unui tonus ridicat sau pentru evitarea efectelor produse de stres, radiatii UV sau pentru a impiedica reaparitia anumitor boli.

Mod de actiune trioncolinat

Actiunea Trioncolinatului are loc asupra celulelor tumorale, reducand mutatiile acestora, care cauzeaza localizarea cancerului la diferite organe.

Scopul suplimentului Trioncolinat este de a produce apoptoza celulelor tumorale, respectiv moartea lor programata, prin autodistrugere. Procesul de apoptoza este specific celulelor sanatoase, dar nu si celor canceroase care au insusirea de a se inmulti haotic. In plus, Trioncolinat stimuleaza si producerea de interferon in organism, celule de tip NK (natural killer), celule supresoare, celule macrofage si limfocite tip B. Uciderea celulelor canceroase este urmata de eliminarea lor din organism prin absorbtie, prin secretii sau urina.

Recomandat de medici si pacienti

Ca urmare a actiunii sale dovedite in numeroase randuri, Trioncolinat a castigat increderea pacientilor, devenind tot mai cautat pe piata suplimentelor alimentare. Produsul este recomandat de medici, ca terapie alternativa celei suplimentoase, dar si de nutritionisti in diferite situatii, specifice fiecarui pacient in parte. Trioncolinat ajuta organismul uman, indiferent cat de slabit este in urma tratamentelor solicitante pentru cancer, sa-si refaca echilibrul pentru a-si spor si pentru a se reface mai rapid. 

            Tratamentul cu Trioncolinat nu are efecte secundare, contribuind la lupta cu cea mai necrutatoare boala a secolului nostru. Pe langa actiunea lui antitumorala, au fost dovedite efecte antioxidante, cardiotonice, antidepresive, antialergice, de scadere a tensiunii si de stimulare a circulatiei sanguine, precum si efecte benefice ale bolilor degenerative precum Alzheimer.