0743.454.933
L-V : 08:30-21:00


Trioncolinat Pharma Dacica – un tratament eficient impotriva cancerului!

Sanatatea este esentiala, iar mentinerea acesteia implica eforturi din ce in ce mai mari, avand in vedere nivelul de poluare crescut din ultimii ani si denaturarea productiei de alimente, legume, fructe etc. Suplimentele vin sa repare tot ceea ce stilul de viata nesanatos provoaca asupra organismului uman, insa acestea nu se dovedesc intotdeauna eficiente. De aceea, majoritatea persoanelor apeleaza la tratamente naturiste, acestea fiind benefice nu doar pentru afectiunea in cauza, ci pentru intregul organism.

In acest fel a luat nastere Trioncolinat, o solutie naturista ce are ca scop preventia aparitiei formatiunilor tumorale si stoparea si ameliorarea celor deja existente. Acest supliment naturist este de mare ajutor in cazul tratamentelor cu citostatice, radioterapie sau chimioterapie, ajutand corpul sa reziste agresiunii acestui tip de tratament. Fiind un supliment natural, acesta nu are efecte secundare , astfel ca nu exista niciun motiv pentru care nu ar trebui sa-l incercati.

Trioncolinat Pharma Dacica este realizat din extracte naturale si polifenoli si are numeroase efecte pozitive precum: actiune antioxidanta si citoprotectiva, este antimutogen si antitumoral, stimuleaza celulele macrofage, cele supresoare si celulele K (natural killer), omoara celulele canceroase si sustine oxigenarea celulara a organismului, dar si multe altele.

Trioncolinat – compozitie si afectiuni

In compozitia acestui supliment natural intra o serie de extracte: Vitis vinifera, resveratrol din struguri – 60 mg; Lentinula edodes,  Shiitake – 40 mg; Ribes Nigrum, coacăz negru, frunze – 50 mg; Aloe ferox, suc cristalizat – 50 mg; Astragalus membranaceus, rădăcină – 50 mg; Chlorella Pyrenoidosa – 40 mg; Lycium barbarum, goji, extract 40% polizaharide – 40 mg; Ganoderma Lucidum – 40 mg; Capsicum frutescens – 30 mg, capsulă gelatină – 100 mg;

Toate aceste plante lupta impotriva unor afectiuni des intalnite, mai ales la persoanele de varsta a doua si a treia. Se recomanda administrarea de Trioncolinat in cazul unor afectiuni precum: hipertensiune, ulcer, ciroza, fibrom, diabet, chist ovarian/san, herpes, boli degenerative, Alzheimer, diferite tipuri de cancer , Parkinson, limfom malign, prostata, alergii, ateroscleroza, dar si boli precum depresia sau starile de anxietate.

Asadar, efectele benefice ale acestui produs sunt extrem de numeroase, orice pacient cu o imunitate slabita putand sa ia acest supliment. Este un antioxidant extrem de puternic si actioneaza si sub forma de analgezic, antialergic, hepatoprotector, cardiotonic, hipotensiv, stimulent asupra circulatiei sanguine si desigur, ca antidepresiv natural, fara efecte secundare sau stari de dependenta. Acest produs este rezultatul cercetarii, tehnologiei si bogatiei naturii, care ne-a inzestrat cu tot ceea ce avem nevoie pentru a fi sanatosi.

Cine poate urma tratament cu Trioncolinat?

In afara de persoanele care sufera de afectiunile enumerate mai sus, acest supliment naturist este destinat si celor care au un stil de viata alert si stresant. Trioncolinat Pharma Dacica va ajuta sa faceti fata solicitarilor fizice si psihice zilnice, va protejeaza impotriva radiatiilor emise de calculator, telefon si alte electronice, astfel ca veti avea mereu o stare de bine, energie si vitalitate. Nu este recomandat insa copiilor mici si se recomanda administrarea cu grija la femeile insarcinate sau cele ce alapteaza.