0743.454.933
contact@trioncolinat.ro
L-V : 08:30-21:00


Politica de confidentialitate Privind Datele Personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, trioncolinat.ro, prin reprezentantii legali, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile indeplinirii obiectului de activitate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este acela de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra, precum si de a face informari comerciale cu privire la produsele noastre sau acest magazin.

In masura in care doriti sa achizitionati produsele societatii noastre, este necesar, nefiind obligatoriu, să ne furnizaţi datele dvs., acestea fiind necesare la identificarea dvs, la comunicarea informatiilor catre dvs. prin telefon sau e-mail, la confirmarea platilor si localizarea dvs. in scopul realizarii efective a vanzarilor. Refuzul dvs. determină imposibilitatea realizarii vanzarilor.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator, prin persoane special abilitate in acest sens şi sunt comunicate numai persoanelor care se vor ocupa de trimiterea coletelor (posta, curier etc).

Toate datele cu caracter personal vor fi protejate prin username si parola. Nici o data nu va fi folosita fara consimtamantul dvs, scris sau verbal (inclusiv telefonic si prin e-mail). Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite www.trioncolinat.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi in scris, prin orice mijloc, cât mai curând posibil.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul societatii, directorului general sau puteti trimite o informare/ cerere pe adresa de contact a societatii, afisata pe site-ul www.trioncolinat.ro.